Home Utrecht Utrecht – Thuisbezorger beroofd; politie zoekt getuigen

Utrecht – Thuisbezorger beroofd; politie zoekt getuigen

Op 7 mei werd een bezorger beroofd op de Livingstonelaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 20.30 meldde het slachtoffer van een beroving op straat zich op het politiebureau. Hij vertelde dat hij werd beroofd toen hij een bestelling wilde afleveren op het bezorgadres. Hij belde aan bij de woning, maar er werd niet opengedaan. Toen hij terugliep naar zijn fiets zag het slachtoffer dat er iemand aan zijn bezorgfiets zat te rommelen en het eten uit de bak van de fiets griste. Twee andere jonge mannen stonden vanaf een afstand toe te kijken, maar renden weg zodra het eten werd gestolen. Het slachtoffer achtervolgde het drietal tot de Afrikalaan, waar hij een klap kreeg van één van de verdachten. De verdachten, drie mannen, konden hierna vluchten en gingen ervandoor met het eten.

Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amersfoort – Beroving op de Barchman Wuytierslaan

Op de Barchman Wuytierslaan is donderdag 17 mei een 29-jarige man beroofd van zijn persoon…