Kies je regio

Sport

 • Oud ADO-speler opgepakt voor diefstal van € 60 bij voetbalvereniging
  Ricky van den Bergh, oud voetballer van onder meer ADO Den Haag, Heracles Almelo en Sparta, is donderdagavond opgepakt door de politie. De voormalig middenvelder heeft 60 euro gestolen uit de kassa van zijn huidige amateurclub DHC. De Delftse vereniging heeft aangifte gedaan bij de politie en wil de speler voor het leven royeren. Volgens Van den Bergh had hij iemand gevraagd een stuk speelgoed voor hem kopen, maar had geen contant geld op zak waardoor hij een greep uit de kassa deed in de voetbalkantine. "Ik weet ook dat er camera’s hangen. Ik...Lees meer...
 • UPDATE: 'Moreno Rutten in beeld bij Go Ahead Eagles'
  Go Ahead Eagles wil zich op korte termijn versterken met verdediger Moreno Rutten van VVV-Venlo. De mandekker beschikt over een aflopend contract en mag zich dus verheugen op de interesse van de Deventenaren. De ploeg uit Deventer lijkt hiermee het vertrek van Sander Fisher op te vangen. Rutten speelt sinds 2015 in Venlo bij VVV, maar de club heeft laten weten zijn contract niet te gaan verlengen. De verdediger kwam in het verleden uit voor respectievelijk Willem II, Feyenoord en FC Den Bosch. Een eventuele overgang zou de derde aanwinst zijn voor Go Ahead...Lees meer...
 • Go Ahead heeft beet en haalt Tim Hölscher
  Go Ahead Eagles heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt. De Deventenaren toonde eerder deze week al interesse in Tim Hölscher van FC Twente, maar heeft nu ook daadwerkelijk beet. De 22-jarige aanvallende middenvelder tekende een contract voor twee seizoenen in de Adelaarshorst. De Duitser beschikte over een aflopend contract bij de Tukkers. [caption id="attachment_315060" align="alignright" width="165"] Foto: Erik Pasman[/caption] Hölscher begon zijn profcarrière bij het Duitse Gronau waarnaar hij in 2009 via FC Schalke 04 bij FC Twente neerstreek. In 2012 maakte de toen pas 17-jarige Duitser zijn debuut in het eerste elftal...Lees meer...

Advertentie

10% korting op alle moederdagcadeaus. Geldig van 14 april t/m 14 mei. 500x500

Economie

 • Nederlandse maakindustrie bundelt krachten in Dutch-Man
  Met trots presenteren 20 ondernemingen in de Nederlandse houtwaren-, borstel- en kwastenindustrie zich als Dutch-Man, Dutch Manufacturing Association. Door het samengaan van de Vereniging HAS en de Vereniging van Nederlandse Borstelfabrikanten is het fundament gelegd om het imago en de zichtbaarheid van dit onderdeel van de Nederlandse maakindustrie te verbeteren. Van...Lees meer...
 • Belangstelling vanuit Kenia voor duurzaam koelsysteem op 100% zonne-energie
  Het Nederlandse bedrijf FirmTec heeft een eerste opdracht gekregen voor de levering van de door hen ontwikkelde SunCooler.  Zoals de naam al zegt draait deze mobiele koelinstallatie volledig op zonne-energie. De SunCooler is geschikt om voedsel  te koelen zonder afhankelijk te zijn van stroom, een generator of diesel. Een uniek...Lees meer...

Gezocht – Opgeloste zaak: diefstal peperdure ring

Een vingervlugge dief heeft kans gezien om bij een juwelier aan het Plein uit een vitrine een ring van 2000 euro te stelen. De politie zocht de nog onbekende verdachte en vroeg om tips. Inmiddels weet de politie wie de verdachte is en is de zaak daarmee opgelost. De diefstal Het gebeurde zaterdagmiddag 12 november 2016. Rond het middaguur kwam een man de juwelier in winkelcentrum Cityplaza binnen. Hij zei dat hij op zoek was naar een ring. Een medewerkster opende een vitrine en liet hem een aantal exemplaren zien. Ongemerkt wist hij toen een ring uit de vitrine te pakken. Even later zei hij dat hij later nog even terug zou komen en verliet de winkel, met de ring. Rond sluitingstijd, toen de zaak werd opgeruimd, zag één van de medewerkers dat er een ring was verdwenen. Het betrof een 14 karaats geel gouden ring met 7 ingeslagen diamantjes, ter waarde van 2000 euro. Opsporing Verzocht Het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld besteedde op 22 februari 2017 aandacht aan deze zaak en toonde camerabeelden van de verdachte. Opsporing Verzocht behandelde in de uitzending van 25 april een soortgelijke ringendiefstal in Terneuzen. Naar aanleiding daarvan heeft de verdachte zich op 3 mei op het politiebureau in Woerden gemeld. De verdachte is een 58-jarige man uit Harmelen.  Arrestatie ij is gearresteerd en naar de politie in Terneuzen gebracht. De verdachte in de zaak uit Terneuzen blijkt dezelfde verdachte te zijn als die in Bureau Hengeveld te zien was Hij blijkt landelijk actief te zijn en wordt van nog meerdere soortgelijke ringendiefstallen verdacht. De recherche doet verder onderzoek.

Een vingervlugge dief heeft kans gezien om bij een juwelier aan het Plein uit een vitrine een ring van 2000 euro te stelen. De politie zocht de nog onbekende verdachte en vroeg om tips. Inmiddels weet de politie wie de verdachte is en is de zaak daarmee opgelost.

De diefstal

Het gebeurde zaterdagmiddag 12 november 2016. Rond het middaguur kwam een man de juwelier in winkelcentrum Cityplaza binnen. Hij zei dat hij op zoek was naar een ring. Een medewerkster opende een vitrine en liet hem een aantal exemplaren zien. Ongemerkt wist hij toen een ring uit de vitrine te pakken. Even later zei hij dat hij later nog even terug zou komen en verliet de winkel, met de ring. Rond sluitingstijd, toen de zaak werd opgeruimd, zag één van de medewerkers dat er een ring was verdwenen. Het betrof een 14 karaats geel gouden ring met 7 ingeslagen diamantjes, ter waarde van 2000 euro.

Opsporing Verzocht

Het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld besteedde op 22 februari 2017 aandacht aan deze zaak en toonde camerabeelden van de verdachte. Opsporing Verzocht behandelde in de uitzending van 25 april een soortgelijke ringendiefstal in Terneuzen. Naar aanleiding daarvan heeft de verdachte zich op 3 mei op het politiebureau in Woerden gemeld. De verdachte is een 58-jarige man uit Harmelen. 

Arrestatie

ij is gearresteerd en naar de politie in Terneuzen gebracht. De verdachte in de zaak uit Terneuzen blijkt dezelfde verdachte te zijn als die in Bureau Hengeveld te zien was Hij blijkt landelijk actief te zijn en wordt van nog meerdere soortgelijke ringendiefstallen verdacht. De recherche doet verder onderzoek.

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

 • Rio
  Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...