Home Utrecht Nieuwegein Nieuwegein – Politie houdt jonge inbrekers aan in Nieuwegein

Nieuwegein – Politie houdt jonge inbrekers aan in Nieuwegein

De politie heeft dinsdagavond 2 mei twee jongens van 17 en 15 jaar oud aangehouden op de Lauriergaarde in Nieuwegein. De twee Nieuwegeiners worden verdacht van een inbraak in een woning aan de Lauriergaarde.

De politie kwam iets voor elf uur ’s avonds ter plaatse na een melding van een buurtbewoner die onraad vermoedde. Aangekomen bij de woning zagen agenten twee verdachten weg rennen. Een van hen kon snel worden aangehouden. De tweede verdachte werd na inzet van een speurhond gevonden in een achtertuin in de buurt van de woning.         

Laad meer Nieuwegein
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Triodos Bank mag nieuw kantoor bouwen op landgoed De Reehorst

Triodos Bank mag haar nieuwe kantoor bouwen op landgoed De Reehorst tussen NS-station Drie…