Home Utrecht Utrecht – Gezocht – Update: gewapende overval op Leen Bakker

Utrecht – Gezocht – Update: gewapende overval op Leen Bakker

Een medewerkster van Leen Bakker aan de Franciscusdreef krijgt de schrik van haar leven als er ineens een gewapende man de winkel inloopt en geld eist. Ze haalt de kassa voor hem leeg en nog geen veertig seconden later verlaat hij de winkel.

Bekijk het filmpje van het YouTube-kanaal van AVRO's Opsporing Verzocht. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van dat programma van 25 april 2017. Al eerder besteedde het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht aandacht aan de zaak. Dat was op 22 maart 2017.

Vuurwapen

Het is donderdag 26 januari 2017 tegen 20.00 uur als één van de medewerksters van de woonwinkel de schuifdeuren hoort opengaan en een man met een capuchon over zijn hoofd de winkel binnenloopt. Al snel richt hij een vuurwapen op haar en dwingt haar naar de kassa te lopen. De overvaller eist geld en de medewerkster haalt dit uit de kassa. Ze stopt het in de zwarte tas van de man, waarna hij naar de uitgang loopt en er met de buit vandoor gaat. De man loopt weg in de richting van de Jumbo. 

Signalement

  • droeg een donkere jas met capuchon
  • lichte spijkerbroek
  • droeg donkere schoenen met witte rand
  • had zwarte handschoenen aan
  • had een horloge om
  • droeg een bivakmuts of sjaal
  • had een zwarte tas van H&M Home bij zich.
Laad meer Utrecht
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogland – Hoogland Ierse afperser dankzij gouden tip herkend

In de uitzending van Bureau Hengeveld van 4 april werd aandacht besteed aan een vermoedeli…