Home Bijlage Woningcorporatie Lefier gaat miljard investeren in huurwoningen

Woningcorporatie Lefier gaat miljard investeren in huurwoningen

Woningen in de gemeente Groningen en Drenthe gaan de komende tien jaar een grote renovatie tegemoet, maar naast de investering in de bestaande woningen zal ook een groot deel van de kapitale injectie van 1 miljard euro gaan naar de bouw van een groot aantal nieuwe huurwoningen in het noorden van het land.

Woningcorporatie Lefier verhuurt ruim 30.000 woningen in Groningen en Drenthe. Per woning zou er om en nabij ruim 33.000 euro per woning worden geïnvesteerd. Wanneer de verduurzaming en de bouw van start gaan is nog onduidelijk.

Lefier heeft haar woningen in de gemeenten Emmen, Stadskanaal, Borger-Odoorn, Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Groningen.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Bijlage
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tentoonstelling STAR WARS Identities vanaf 30 september in Utrecht

De tentoonstelling STAR WARS Identities komt naar Nederland! De exhibition hall naast Cine…