Home Zuid-Holland Rotterdam Feyenoord moet vrezen voor vertrek van sterspeler

Feyenoord moet vrezen voor vertrek van sterspeler

Het succes van Feyenoord is ook de rest van de Europese clubs niet ontgaan. Diverse spelers worden gelinkt aan een tal van grote Europese clubs, maar een eventueel vertrek van Nicolai Jörgensen zal in Rotterdam flink pijn doen. De Deense aanvaller staat in de belangstelling van een zeer groot aantal clubs waardoor een vertrek bij de Stadionclub voor de hand ligt.

Zaakwaarnemer Mikkel Nissen sprak openhartig over een eventueel vertrek met het Deense BT. “Wanneer je een seizoen achter de rug hebt zoals Nicolai, dan ontstaat er natuurlijk de nodige belangstelling”, zo begon Nissen zijn relaas. “Hij is topscorer van Nederland geworden, dan is het logisch dat er interesse is.”

“Nicolai is niet alleen een doelpuntenmaker, hij bewijst nu dat hij ook prijzen wint voor zijn club”, vervolgt de zaakwaarnemer. “Dat weten andere teams nu ook. Dus ja, er is enorm veel belangstelling.”

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rijswijk – Vrouw beroofd van tassen, politie zoekt getuigen

Een 46-jarige vrouw uit Zoetermeer is donderdag 18 januari even na 20.00 uur op het Genera…