Home Friesland Minister Bruno Bruins naar World Cup schaatsen in Thialf

Minister Bruno Bruins naar World Cup schaatsen in Thialf

Minister Bruno Bruins (Sport) is zondag aanwezig bij de slotdag van de World Cup schaatsen in Heerenveen. Naast de wedstrijden van ADO Den Haag, waar Bruins een seizoenskaart heeft, is dit het eerste sportevenement dat hij als minister van sport bijwoont.

Bruins: ‘Schaatsen zit in het DNA van Nederland. Het is mooi dat dit Olympische schaatsseizoen in ons land wordt geopend. Ik zie ernaar uit om onze schaatsers niet alleen dit weekend maar ook de komende maanden te volgen richting hun Olympische droom.’

Laad meer Friesland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Verwacht van ons geen wonderen, gewoon deurdonderen !

Met een spandoek, zolang als de tribune aan de lange zijde, kwamen de teams van de Graafsc…