Home Overijssel Zwolle – Gezocht – Diefstal pinpas bejaarde vrouw

Zwolle – Gezocht – Diefstal pinpas bejaarde vrouw

Op vrijdagochtend 31 maart wordt een 82-jarige vrouw ongemerkt bestolen van haar pinpas. Hiermee worden na die tijd grote bedragen van haar rekening gepind. Op bewakingsbeelden van een supermarkt aan de Forelkolk is te zien hoe een onbekend stel haar pincode afkijkt wanneer de vrouw haar boodschappen afrekent. Dezelfde man van het onbekende stel is ook op bewakingsbeelden van een andere supermarkt te zien wanneer er geld van haar rekening wordt gepind.

Wie kent of herkent het onbekende stel of weet waar ze verbleven rond die tijd?

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Getuigen van woninginbraak gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een woning aan de Herfterlaan in de…