Home Overijssel Nederland – Dodelijk schietincident Breukelen in Opsporing Verzocht

Nederland – Dodelijk schietincident Breukelen in Opsporing Verzocht

De 30-jarige Amsterdammer Jair Wessels overleed vrijdag 7 juli, nadat hij bij station Breukelen was beschoten. Via Opsporing Verzocht roept de politie de hulp van het publiek in om de zaak te kunnen oplossen.

Afgelopen vrijdag kreeg de politie de melding dat er was geschoten op een parkeerterrein bij het station. Op straat lag een gewonde man. Het slachtoffer – Jair Wessels – werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij overleed aan zijn verwondingen. De recherche is momenteel druk bezig met het onderzoek naar het schietincident. Zij roept mensen die informatie hebben op zich te melden.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Samenwerking met Duitse politie leidt tot aanhouding voor dodelijk schietincident

De Duitse politie hield op vrijdag 20 april in Detmold een 39-jarige man uit Enschede aan.…