Home Overijssel Oost-NL – Ook tijdens de vakantie mag u op ons rekenen

Oost-NL – Ook tijdens de vakantie mag u op ons rekenen

De vakantietijd breekt aan en veel mensen gaan op vakantie. Dat geldt ook voor politiemensen en dat betekent dat we in de zomermaanden minder mensen in dienst hebben. Maar laat één ding duidelijk zijn: we zijn er als u ons nodig heeft. Natuurlijk in geval van nood, ook kunt u verdachte situaties blijven melden en u kunt gewoon aangifte blijven doen. Als politie Oost-Nederland staan we daar voor.

Om dat te garanderen betekent het dat we keuzes moeten maken. Dat doen we elk jaar in de zomerperiode, zoals we het hele jaar door flexibel en wendbaar zijn bij grote calamiteiten waarvoor veel politie-inzet nodig is. Ons uitgangspunt is dat de burger er geen hinder van ondervindt. Concreet betekent dat we in de zomer minder onderzoeken draaien (uiteraard gaan acute en dringende onderzoeken wel gewoon door), minder controles houden en op plekken waar de wijkagent vakantie heeft, wordt de spreekuurlocatie minder vaak gebruikt. Uiteraard zijn we 24/7 bereikbaar en helpen we mensen die ons nodig hebben. 

 We wensen u een veilige vakantie toe, maar vakantiegangers in onze eenheid en achterblijvers mogen ook in deze periode op ons blijven rekenen.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Samenwerking met Duitse politie leidt tot aanhouding voor dodelijk schietincident

De Duitse politie hield op vrijdag 20 april in Detmold een 39-jarige man uit Enschede aan.…