Home Overijssel Piotr Parzyszek nieuwe spits PEC Zwolle

Piotr Parzyszek nieuwe spits PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft zich zondag versterkt met Piotr Parzyszek. De 23-jarige spits komt transfervrij over van De Graafschap, waar hij vorig seizoen 25 keer trefzeker was. In Zwolle tekent Parzyszek een contract met de lengte van drie jaar. De voormalig Pools jeugdinternational kwam naast De Graafschap in het verleden ook nog uit voor het Belgische Sint Truiden, het Engelse Charlton Athletic en het Deense Randers FC.
Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: ,,Met Piotr halen we onze gewenste versterking voor de
spitspositie binnen. Het is een fysiek sterke en meevoetballende spits, die ondanks zijn relatief jonge leeftijd, al veel wedstrijden achter zijn naam heeft staan. Piotr heeft het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling doorgemaakt in de Jupiler League, waarin hij het net veelvuldig wist te vinden. Nu is het tijd voor hem om een volgende stap te zetten en zich ook te bewijzen op het hoogste voetbalniveau van Nederland.”
Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

KNVB en OranjeLeeuwinnen akkoord over vergoedingen

De KNVB en de OranjeLeeuwinnen zijn er uit. Er is overeenstemming bereikt over de financië…