Home Overijssel Zwolle – Meisje (6) aangereden door lijnbus

Zwolle – Meisje (6) aangereden door lijnbus

Een 6-jarig meisje uit Zwolle raakte op vrijdagavond 9 juni gewond bij een aanrijding op de rotonde Burgemeester Roelenweg en de Pannenkoekendijk. Vermoedelijk werd het meisje, dat achter haar moeder aan fietste, over het hoofd gezien door de 60-jarige buschauffeuse toen deze afsloeg richting de Pannenkoekendijk. Het meisje had enkele schaafplekken en werd voor controle door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is niet bekend of daar nog ander letsel werd geconstateerd. Naar de aanleiding van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld. De chauffeuse werd aangehouden en in de loop van de nacht weer heengezonden. Meerdere getuigen werden gehoord en er werd technisch onderzoek ingesteld. Mensen die iets gezien hebben van de toedracht en nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.
2017264029

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Politie onderzoekt mishandelingen tijdens festival

De politie onderzoekt twee gevallen van openlijke geweldpleging tijdens een festival in he…