Home Overijssel Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor gewelddadige beroving

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor gewelddadige beroving

De politie hield op woensdag 7 juni drie jongens van 17 en 18 uit Zwolle en een 17-jarige jongen uit Lelystad aan. De drie worden verdacht van onder andere een gewelddadige beroving in een flat aan de Palestrinalaan in Zwolle.

De beroving vond plaats op zondag 7 mei. Omstreeks 14.00 uur kwam een 24-jarige man uit Nieuwleusen uit de lift bij de flat aan de Palestinalaan. Hij werd gelijk belaagd door drie mannen waarbij hij werd mishandeld. Vervolgens werd hij beroofd van zijn telefoon, geld en autosleutels. De mannen gingen er vervolgens in een auto vandoor. De politie startte een onderzoek naar de beroving. Daarbij werden getuigen gehoord, werd sporenonderzoek gedaan en werden beelden veilig gesteld. Aan de hand van de veiliggestelde beelden werden de mannen herkend. De drie werden aangehouden en ingesloten voor onderzoek. De 17-jarige Zwollenaar werd woensdag weer vrijgelaten. Hij wordt niet langer verdacht van betrokkenheid bij de gepleegde strafbare feiten.

2017206837 FB

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer, Dalfsen, Hengelo, Ommen, Zwolle, Almelo, Gramsbergen – Zaken in Onder de Loep van 14 december

Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewek…