Home Overijssel Zwolle – Politie onderzoekt aanranding op Snavelpad

Zwolle – Politie onderzoekt aanranding op Snavelpad

De politie is een onderzoek gestart naar een aanranding donderdagavond 1 juni op het Snavelpad.

Een 21-jarige vrouw uit Zwolle liep rond 23.15 uur van de Nieuwe Deventerweg over het Snavelpad naar de Gruitmeesterlaan toen ze plotseling werd vastgepakt en onzedelijk werd betast door een man. Nadat de vrouw begon te gillen ging de man er op zijn fiets vandoor in de richting van de Oldeneelallee. De vrouw werd geholpen door diverse omstanders die de politie inschakelden. Er werd direct een onderzoek ingesteld waarvan een burgernetactie onderdeel uitmaakte.
(2017250468)

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bathmen – Lichaam vermiste 16-jarige jongen gevonden

Gisteravond werd er een melding gedaan van een vermissing van een 16 jarige jongen in Bath…