Home Overijssel Zwolle – Politie zoekt getuigen van beroving Eemlaan Zwolle

Zwolle – Politie zoekt getuigen van beroving Eemlaan Zwolle

Op maandagavond tussen 19.45 en 20:15 uur is een 19-jarige vrouw uit Zwolle op het fietspad van de Eemlaan beroofd. De vrouw reed op haar fiets op het fietspad van de Eemlaan ter hoogte van de Rottumerplaat voordat de Eemlaan overgaat op het Eempad.

Zij werd hardhandig door twee mannen gestopt en bedreigd met een mes. De vrouw werd vervolgens beroofd van haar telefoon en geld. Doordat er een vrouw met een hond aan kwam lopen, werden de daders gestoord en gingen ze er vandoor op een mat-groene scooter, voorzien van een windscherm. 

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Tweetal gearresteerd na steekincident

Donderdagavond rond 18.30 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden op het Vogeleiland…