Home Overijssel Vriezenveen, Almelo, Zwolle – Zaken in Onder de Loep van 4 mei

Vriezenveen, Almelo, Zwolle – Zaken in Onder de Loep van 4 mei

Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. <HR> Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Vriezenveen, inbraak kerk
Op maandag 16 januari werd ingebroken bij een kerk aan het Westeinde. Hierbij werd o.a. een pinpas buitgemaakt. Met de pas werd later die dag gepind bij een pinautomaat in Wierden. Van de onbekende pinner zijn bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond.
2017024853

Almelo, diefstal uit kerk
Een nog onbekende vrouw nam de afgelopen maanden meerdere malen geld weg uit een offerblok van een kerk aan de Boddenstraat. De vrouw en de diefstallen staan duidelijk op bewakingsbeelden.
2017150699

Zwolle, diefstal parfum
Een vrouw nam op donderdag 2 maart een fles parfum ter waarde van 69,- weg uit een winkel aan de Diezerstraat. Wanneer het personeel de vrouw en haar vriendin aanspreken en vragen om in haar tas te mogen kijken, verlaten ze acuut de winkel.
2017097138

Zwolle, diefstal telefoon
Op dinsdag 28 maart steelt een man een telefoon vanaf een balie in een winkel aan de Diezerstraat. De man en de diefstal staan zeer duidelijk op bewakingsbeelden.
2017098213

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Vrouw steelt in winkel vergeten mobiele telefoon

Na de uitzending van Onder de Loep heeft de vrouw zich gemeld bij de politie in Almelo. Ha…