Home Overijssel Deventer Diepenveen – Dodelijk slachtoffer bij verkeersongeval

Diepenveen – Dodelijk slachtoffer bij verkeersongeval

Woensdagavond rond 21.05 uur vond op de IJsseldijk een verkeersongeval plaats waarbij een bestelbus en drie personenauto’s betrokken waren. De hulpdiensten ambulance, brandweer en politie rukten meteen uit en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De hulpverlening voor één automobilist mocht niet meer baten, hij overleed ter plekke. Een andere bestuurder raakte ernstig gewond. De bestuurder van de bestelbus werd aangehouden. De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de toedracht.

Oost-Nederland

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Aanhouding in onderzoek zedenincidenten

De politie heeft donderdag 24 mei een minderjarige jongen uit Zwolle aangehouden in een on…