Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Geweldadige woningoverval in Enschede

Enschede – Geweldadige woningoverval in Enschede

Afgelopen nacht is een bejaarde vrouw het slachtoffer geworden van een brute overval in haar woning in de Bentrotstraat in Enschede. De vrouw raakte gewond in haar gezicht, en is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld.

Rond 03.40 uur werd de vrouw wakker van gestommel in haar woning. Toen ze wilde gaan kijken wat er aan de hand was stond er een man in haar slaapkamer en bedreigde de vrouw met een wapen. De man heeft haar in het gezicht geslagen en is meerdere malen met de dood bedreigd als zij niet mee zou werken. Na de overval wist de vrouw bij haar buurman alarm te slaan. Hij heeft vervolgens de politie gebeld. De politie doet o.a. buurtonderzoek en forensisch onderzoek en is op zoek naar de dader.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Vrouw steelt in winkel vergeten mobiele telefoon

Na de uitzending van Onder de Loep heeft de vrouw zich gemeld bij de politie in Almelo. Ha…