Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie houdt twee verdachten aan voor grove mishandeling

Enschede – Politie houdt twee verdachten aan voor grove mishandeling

In de nacht van vrijdag op zaterdag vond er een grove mishandeling plaats op de Noorderhagen in het centrum van Enschede. Dank zij getuigen en beeldmateriaal van gemeentelijk cameratoezicht konden zaterdag en zondag twee verdachten buiten heterdaad worden aangehouden.

Op zaterdag 6 januari rond de klok van 3.20 uur werden agenten naar de locatie gestuurd. Er zou iemand zijn mishandeld en tegen het hoofd zijn geschopt door twee voor hem onbekende personen. Ter plaatse troffen agenten het ontdane slachtoffer en spraken ze met getuigen. Het slachtoffer was meermaals was geslagen en geschopt tegen het hoofd.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Samenwerking met Duitse politie leidt tot aanhouding voor dodelijk schietincident

De Duitse politie hield op vrijdag 20 april in Detmold een 39-jarige man uit Enschede aan.…