Home Overijssel Twente Almelo Bornerbroek – Vijftal aangehouden in bezit inbrekerswerktuig

Bornerbroek – Vijftal aangehouden in bezit inbrekerswerktuig

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 1 december vijf personen aangehouden. Het gaat om een 18-jarige man uit Eindhoven, twee 19-jarige mannen uit Rotterdam en twee vrouwen van 18 en 20 jaar uit Almelo. Het vijftal zat in een auto op de carpoolplek bij de A35 aan de Newton in Bornerbroek. In de auto bleken inbrekerswerktuigen aanwezig. Reden voor de agenten om de inzittenden aan te houden en mee te nemen naar het politiebureau.

Lees verder

Laad meer Almelo
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt verdachte aan voor overval op snackbar

De politie hield op maandag 19 maart een verdachte aan voor de overval in oktober 2017 op …