Home Overijssel Twente Almelo Almelo – Zeven personen aangehouden na drugsactie

Almelo – Zeven personen aangehouden na drugsactie

Tijdens een drugsactie naar aanleiding van meerdere klachten uit de buurt werden op dinsdag 28 november zeven verdachten aangehouden. Drie van hen (29, 36 en 40 jaar) worden er van verdacht verdovende middelen te hebben gekocht bij een woning aan de Thorbeckelaan. De overige vier verdachten (22, 22, 30 en 31 jaar) werden in de woning aangehouden voor dealen. Alle verdachten werden ingesloten op het bureau. Tegen hen zal proces-verbaal worden opgemaakt. 2017465526 (JT)

Lees verder

Laad meer Almelo
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt verdachte aan voor overval op snackbar

De politie hield op maandag 19 maart een verdachte aan voor de overval in oktober 2017 op …