Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Verdachte aangehouden voor gewapende overval op tankstation

Enschede – Verdachte aangehouden voor gewapende overval op tankstation

Op woensdagochtend 22 november werd een 27-jarige inwoner van Haaksbergen aangehouden. De man wordt er van verdacht een gewapende overval te hebben gepleegd op vrijdagavond 30 december 2016. De avond werd rond 20.50 een medewerker van een tankstation op de IJsselstraat door een gemaskerde overvaller bedreigd met een mes. Deze weet de overvaller echter met een stoel de deur uit te werken. De auto waarmee de overvaller was gekomen liet hij na de overval staan. De eigenaar van deze auto bleek na onderzoek niets met de overval te maken te hebben. De verdachte werd ingesloten op het bureau. 2016635847 (JT)

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt verdachte aan voor overval op snackbar

De politie hield op maandag 19 maart een verdachte aan voor de overval in oktober 2017 op …