Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Hennepkwekerijen in drie woningen

Enschede – Hennepkwekerijen in drie woningen

Op drie locaties in Enschede zijn op dinsdag 14 november hennepkwekerijen ontmanteld. In een woning aan de Operastraat werd een kwekerij met 70 planten aangetroffen op zolder. De stroom werd ‘buiten de meter om’ van het net getapt.

Ook in een woning aan de Benninkburg werden twee kwekerijen met totaal 445 hennepplanten aangetroffen. De stroom voor deze kwekerijen werd ook illegaal van het net afgetapt. De derde woning waar hennepplanten werden aangetroffen bevond zich aan de Belgiëlaan. Hier werden, verdeeld over twee kwekerijen, 763 hennepplanten aangetroffen. Ook hier was sprake van diefstal stroom. Alle planten en apparatuur werd in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Tegen de eigenaren van de kwekerijen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

2017526758/2017527302/2017527514 (JT)

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Identiteit overleden man is bekend

De man die afgelopen maandagmorgen dood is aangetroffen aan de Schietbaanweg in #Enschede …