Home Overijssel Deventer Deventer – Recherche dodelijk misdrijf Zaanstraat op zoek naar steekvoorwerp en telefoon

Deventer – Recherche dodelijk misdrijf Zaanstraat op zoek naar steekvoorwerp en telefoon

Donderdag 5 oktober jl. startte de politie Oost-Nederland een grootschalig rechercheonderzoek in de Zaanstraat in Deventer. In die straat bleek een man door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. De recherche is op zoek naar het steekwapen en de telefoon van het slachtoffer en vraagt hierbij de hulp van de burgers.

In de Zaanstraat werd een 26-jarige man met een steekvoorwerp om het leven gebracht. Kort na dit incident konden twee mannen als verdachte worden aangehouden. De recherche onderzoekt hun rol en betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. De verdachten zitten in belang van het onderzoek nog in hechtenis.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Duo aangehouden voor mishandeling na aanrijding

Twee mannen van 22 en 40 jaar uit Zwolle werden op vrijdagavond 16 maart aangehouden op de…