Home Overijssel Kampen Kampen – Overvallers na achtervolging alsnog aangehouden

Kampen – Overvallers na achtervolging alsnog aangehouden

Drie mannen zijn donderdagavond 19 oktober na een achtervolging aangehouden op verdenking van een overval.

De politie kreeg donderdagavond 19 oktober rond 16.30 uur een melding van een overval  in een café aan de Plantage in Kampen. Overvallers  zouden zijn gevlucht in een zwarte auto. Een paar oplettende burgers hebben het kenteken van de auto genoteerden en doorgegeven aan de politie.

Na de melding zijn verschillende politie-eenheden uitgerukt. Het kenteken werd herkend op de hoofdrijbaan van de A28 waarna een korte achtervolging plaatsvond. In samenwerking met de collega’s van de Landelijke Eenheid konden de drie verdachten worden aangehouden.

 

2017485111 SP

 

Laad meer Kampen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Beloning in zoektocht naar tweede verdachte brandstichting Almelo

De politie heeft de verdachte van de brandstichting aan de Palestrinastraat in Almelo ook …