Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie onderschept wapens tijdens veiligheidscontrole

Enschede – Politie onderschept wapens tijdens veiligheidscontrole

De politie hield op vrijdagavond 22 september een grote veiligheidscontrole in het centrum van Enschede. Naast een preventieve controle van personen werden voertuigen gecontroleerd. Er werden 33 messen, 2 boksbeugels en 2 honkbalknuppels in beslag genomen.

De controle is georganiseerd in het kader van het vergroten van de veiligheid in de binnenstad van Enschede. Het maakt onderdeel uit van een pakket aan maatregelen dat de politie, de gemeente Enschede en het OM inzet om de overlast van drugsdealers, zwervers en hangjongeren terug te dringen. Op bepaalde plekken in de binnenstad wordt overlast ervaren door burgers en ondernemers.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Vrouw gewond na val van fiets, politie zoekt getuigen

Een 62-jarige vrouw uit Enschede is maandag 14 mei gewond geraakt bij een val van haar fie…