Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Man overleden na onenigheid

Enschede – Man overleden na onenigheid

Op woensdag 16 augustus omstreeks 22.00 uur kwam er een melding bij de politie. Er zou een conflict in de woning aan de Kremersmaten in Enschede plaatsvinden. De politieagenten troffen een overleden man aan. De drie mannen die in de woning waren, werden aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van de man. De politie heeft meteen een buurtonderzoek ingesteld en een speurhond ingezet. Vandaag wordt het buurtonderzoek voortgezet, net als het forensisch onderzoek in de woning.

De identiteit van het slachtoffer moet nog officieel vastgesteld worden. De drie verdachten wonen in Enschede en Hengelo en zijn  18, 27 en 23 jaar oud. 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Man aangehouden voor beroving

De politie heeft maandag een man aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij een andere m…