Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Twee mannen aangehouden na bedreiging met een vuurwapen

Enschede – Twee mannen aangehouden na bedreiging met een vuurwapen

Twee mannen van 28 en 29 jaar uit Enschede, zijn op 7 augustus 2017 om 23.15 uur aangehouden na een melding van bedreiging met een vuurwapen op de Strootsweg in Enschede. De melders belden de politie nadat zij op de Handelskade Zuid bedreigd en mishandeld waren door meerdere mannen die er vandoor gingen in twee auto’s.

Doordat de melders, twee mannen van 27 en 28 jaar afkomstig uit Enschede, een goede beschrijving van de voertuigen wisten te geven, kon de politie één van de auto’s gemakkelijk en snel traceren. Na een zogenaamde uitpraatprocedure, waarbij de politie de verdachten onder schot hielden, zijn de inzittenden aangehouden. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen. Over de aanleiding van de bedreiging is nog weinig bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

2017368201 – NT

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt verdachte aan voor overval op snackbar

De politie hield op maandag 19 maart een verdachte aan voor de overval in oktober 2017 op …