Home Overijssel Deventer Deventer – 2 aanhoudingen voor heling na tips

Deventer – 2 aanhoudingen voor heling na tips

Mede met behulp van informatie die gedeeld werd via buurt whatsappgroepen hield de politie donderdagavond op De Braam twee personen aan op verdenking van heling. Eerder die avond werd na diefstal van een zitmaaier in Holten dit via whatsappgroepen in Holten, Bathmen en omgeving Oxersteeg gedeeld. Naar aanleiding van binnengekomen tips keek de politie in de omgeving uit naar een verdacht voertuig. Toen een agent de betreffende auto zag rijden gaf hij de bestuuder een stopteken.

Oost-Nederland

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt verdachte zware mishandeling aan

De man wordt verdachte van het slaan met een bijl. De bijl is in beslag genomen voor nader…