Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie pakt autodief

Enschede – Politie pakt autodief

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een 51-jarige inwoner van Enschede aangehouden. Hij werd betrapt toen hij een poging deed een auto open te breken die geparkeerd stond in Achter ’T Hofje.

Agenten kregen de melding door van de meldkamer. Ook was er een goed signalement van de verdachte doorgegeven door de melder. De agenten sloegen hier al op aan en keken in de omgeving uit naar de verdachte. Zij troffen hem in de Laaresstraat aan. Onderzoek wees uit dat hij een poging had gedaan een auto open te breken. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Vandaag wordt het onderzoek voortgezet.

 

2017313457 (fdv)

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Samenwerking met Duitse politie leidt tot aanhouding voor dodelijk schietincident

De Duitse politie hield op vrijdag 20 april in Detmold een 39-jarige man uit Enschede aan.…