Home Overijssel Deventer Opgebaarde vrouw bestolen bij laffe inbraak

Opgebaarde vrouw bestolen bij laffe inbraak

Bij een laffe inbraak in het zorgcentrum Humanitas in Deventer is een 93-jarige overleden vrouw bestolen. De vrouw lag opgebaard in een daarvoor ingerichte kamer. De inbrekers wisten via een openstaand raam naar binnen te klimmen en stal een aantal juwelen van de overleden vrouw.

Een familielid van de overleden vrouw bevestigd deze laffe daad, maar weigert er verder een woord aan vuil te maken. “Dit is schandalig”, aldus de man.”We hebben het al moeilijk genoeg, dan komt dit er ook nog eens bij.”

De familie heeft inmiddels aangifte gedaan van de inbraak en de politie neemt deze zaak erg hoog op. Inmiddels is er al een buurtonderzoek in gang gezet, maar verder wil de politie niet verder in gaan op de laffe daad vanwege de privacy van de overleden vrouw. In Deventer is het inmiddels het gesprek van de dag. “Zulke moet ik voor de auto krijgen”, aldus een buurtbewoner.

 

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Duo aangehouden voor mishandeling na aanrijding

Twee mannen van 22 en 40 jaar uit Zwolle werden op vrijdagavond 16 maart aangehouden op de…