Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Tweetal klemgereden en mishandeld

Enschede – Tweetal klemgereden en mishandeld

Op zaterdagavond 10 juni rond 17.55 uur werd de auto van een 19-jarige inwoner van Enschede klemgereden op het Stroink door een onbekende grijze personenauto met drie inzittenden. De drie onbekende jongemannen stapten hierna uit en vernielden o.a. de ruiten van de auto van de Enschedeër. Ook werd hij mishandeld en bedreigd met een mes. Ook de andere inzittende van zijn auto, een 23-jarige inwoner van Enschede, werd door het drietal mishandeld en bedreigd met een mes. Daarna gingen de drie onbekende mannen er weer vandoor in de richting van de Hesselinkslanden.

De twee slachtoffers werden per ambulancen naar het ziekenhuis vervoerd maar konden in de loop van de avond weer naar huis. Naar de aanleiding van de mishandeling wordt een nader onderzoek ingesteld. Getuigen van de mishandeling die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht om contact op te nemen. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844

2017265513/2017265635

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Duo aangehouden voor mishandeling na aanrijding

Twee mannen van 22 en 40 jaar uit Zwolle werden op vrijdagavond 16 maart aangehouden op de…