Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie doorzoekt woning slachtoffer handgranaat

Enschede – Politie doorzoekt woning slachtoffer handgranaat

De politie is in de vroege ochtend van woensdag 17 mei een woning binnengegaan aan de Auskamplanden in Enschede. Deze woning was 22 december doelwit van een aanslag met een handgranaat. De politie is nu de woning ingegaan om nader onderzoek te kunnen doen naar sporen of andere bewijzen om zo achter de dader en het motief voor de aanslag te komen.

Het onderzoek werd bemoeilijkt doordat de bewoner van het huis geen aangifte wilde doen en iedere medewerking aan het onderzoek weigert. Gezien de ernst van de zaak en de gevaarzetting voor de buurt, gaat het politieonderzoek desondanks door. De doorzoeking van vandaag vloeit daar uit voort.

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Samenwerking met Duitse politie leidt tot aanhouding voor dodelijk schietincident

De Duitse politie hield op vrijdag 20 april in Detmold een 39-jarige man uit Enschede aan.…