Home Overijssel Deventer Knippenberg stopt als teammanager bij Go Ahead Eagles

Knippenberg stopt als teammanager bij Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe teammanager. Alfred Knippenberg heeft besloten om met ingang van het nieuwe seizoen zijn functie neer te leggen. De Deventenaar geeft aan dat dit besluit uit eigen beweging tot stand is gekomen. Zijn taken als teammanager zijn niet meer te combineren met zijn ondernemerschap.

“Ik kijk terug op twee prachtige jaren, waarin ik heb mogen werken met heel veel geweldige mensen: spelers, stafleden, vrijwilligers, medewerkers…”, aldus Knippenberg. “Laat ik dan ook benadrukken dat ik dit besluit puur en alleen heb genomen omdat ik het teammanagerschap echt niet langer kan combineren met mijn werk. Ik zal het wel zeker gaan missen. Go Ahead Eagles is en blijft mijn club en het was geweldig om er zo intensief mee bezig te zijn.”

Echter wil de ploeg uit Deventer graag dat Knippenberg wel aan de club verbonden blijft doormiddel van het begeleiden van spelers. De voormalig speler van de Eagles heeft het voorstel in beraad en hoopt snel een besluit te nemen.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gelderland/Overijssel – Politie heeft nieuwe manier om vrachtwagenchauffeurs in de gaten te houden

Het is een van de grootste ergernissen in het verkeer en het is ook nog eens heel gevaarli…