Knippenberg stopt als teammanager bij Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe teammanager. Alfred Knippenberg heeft besloten om met ingang van het nieuwe seizoen zijn functie neer te leggen. De Deventenaar geeft aan dat dit besluit uit eigen beweging tot stand is gekomen. Zijn taken als teammanager zijn niet meer te combineren met zijn ondernemerschap.

“Ik kijk terug op twee prachtige jaren, waarin ik heb mogen werken met heel veel geweldige mensen: spelers, stafleden, vrijwilligers, medewerkers…”, aldus Knippenberg. “Laat ik dan ook benadrukken dat ik dit besluit puur en alleen heb genomen omdat ik het teammanagerschap echt niet langer kan combineren met mijn werk. Ik zal het wel zeker gaan missen. Go Ahead Eagles is en blijft mijn club en het was geweldig om er zo intensief mee bezig te zijn.”

Echter wil de ploeg uit Deventer graag dat Knippenberg wel aan de club verbonden blijft doormiddel van het begeleiden van spelers. De voormalig speler van de Eagles heeft het voorstel in beraad en hoopt snel een besluit te nemen.

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

  • Rio
    Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...