Home Overijssel Deventer Deventer – Politie onderzoekt inrijden op verkeersregelaars

Deventer – Politie onderzoekt inrijden op verkeersregelaars

De politie in Deventer doet nader onderzoek naar het inrijden op twee verkeersregelaars zondagmiddag. Een van de verkeersregelaars liep daarbij letsel op. Een 26-jarige vrouw uit Deventer is aangehouden en zit nog vast.

In verband met de voetbalwedstrijd tegen Sparta in het stadion van Go Ahead Eagles werd zondagmiddag 14 mei het verkeer geregeld door verkeersregelaars. Omstreeks 12.30 uur kwam de vrouw aanrijden op de kruising Vetkampstraat met de 1e Vetkampdwarsstraat. Daarbij zou ze de aanwijzingen van een van de verkeersregelaars niet hebben opgevolgd. De verkeersregelaar zou daarbij zijn geraakt. De man kwam echter met de schrik vrij. 

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Deventer – Inbreker op heterdaad aangehouden

Op woensdagochtend 26 juli rond 02.00 uur werd een 28-jarige inwoner van Bennekom aangehou…