Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Aanhouding na melding over vuurwapen

Enschede – Aanhouding na melding over vuurwapen

Agenten hebben zaterdagavond 13 mei een 35-jarige man uit Enschede aangehouden. De politie kreeg een melding over twee mannen met een groot vuurwapen op de Tegelerweg. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en ontdekten daar dat het om een nepvuurwapen ging.

Een voorbijganger meldde de verdachte situatie en sprak over een mogelijk machine geweer. Op basis van de melding gingen vier politieauto’s ter plaatse. Toen ze aankwamen stond de 35-jarige man met zijn zoon bij een hek. Volgens procedure moesten de twee zich omdraaien en werden ze gefouilleerd. Verderop trof een agent een nepvuurwapen aan dat leek op een machinegeweer. De 35-jarige man is aangehouden en het nepvuurwapen is in beslag genomen. 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Samenwerking met Duitse politie leidt tot aanhouding voor dodelijk schietincident

De Duitse politie hield op vrijdag 20 april in Detmold een 39-jarige man uit Enschede aan.…