Home Overijssel Deventer Diepenveen – Dankzij hulp twee insluipers aangehouden

Diepenveen – Dankzij hulp twee insluipers aangehouden

In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 mei heeft de politie twee mannen aangehouden in Diepenveen. De twee mannen van 34- en 35-jaar uit Deventer werden door een medewerker van een horecabedrijf aan de Oranjelaan betrapt in een garage. Dankzij de hulp van een omstander kon de politie direct één man inrekenen. De andere man is met behulp van een politiehond gevonden in de omgeving en is ook overgebracht naar het politiebureau.

De melding kwam rond 01.30 uur binnen bij de politie. De meldster had twee personen betrapt in de garage en belde direct 112. Een omstander kon één van de mannen ophouden tot de komst van de politie en overdragen aan de agenten. Deze man is direct ingerekend en ingesloten voor nader verhoor.

Agenten zijn een onderzoek gestart naar de tweede verdachte en zochten met behulp van een politiehond de omgeving af naar de man. Dankzij de hond werd de man verderop in een tuin aangetroffen. Hij reageerde niet op meerdere vorderingen van de agent om tevoorschijn te komen, waarop de hond is ingezet. Dan man is naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten behandelen aan zijn verwondingen. Vervolgens is ook hij meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Samenwerking met Duitse politie leidt tot aanhouding voor dodelijk schietincident

De Duitse politie hield op vrijdag 20 april in Detmold een 39-jarige man uit Enschede aan.…