Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie houdt man aan voor beledigende graffiti

Enschede – Politie houdt man aan voor beledigende graffiti

De politie hield op dinsdag 9 mei een 40-jarige man uit Enschede aan. De man wordt ervan verdacht dat hij beledigende teksten heeft gespoten op een muur aan de Pijpenstraat in Enschede. De teksten waren gericht aan de politie in het algemeen en aan de districtchef in het bijzonder.

De graffiti werd zaterdagochtend 22 april ontdekt. De districtchef deed aangifte van belediging en de eigenaar van de muur deed aangifte van vernieling. De politie startte direct een onderzoek. Op basis van sporen die ter plaatse werden aangetroffen, kwam de verdachte naar voren. Hij werd dinsdag aangehouden in zijn woning en is ingesloten voor onderzoek.

2017182490 FB

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Samenwerking met Duitse politie leidt tot aanhouding voor dodelijk schietincident

De Duitse politie hield op vrijdag 20 april in Detmold een 39-jarige man uit Enschede aan.…