Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen woningoverval Uiterwaardenstraat gezocht

Amsterdam – Getuigen woningoverval Uiterwaardenstraat gezocht

Zondagavond 15 april overvallen twee verdachten een woning aan de Uiterwaardenstraat in Amsterdam-Zuid. De politie zoekt getuigen van deze overval.

Omstreeks 21.15 uur wordt er bij het bejaarde slachtoffer aangebeld. In de veronderstelling dat het zijn buurvrouw is, doet het slachtoffer open. Voor de deur staan twee onbekende mannen die hem meteen terug zijn huis in duwen. Eenmaal binnen eisen de mannen dat het slachtoffer geld geeft en zijn pinpas met pincode afstaat. Ze bedreigen het slachtoffer en zoeken in zijn woning naar waardevolle spullen. Op een gegeven moment begint het slachtoffer te schreeuwen en dat schrikt de verdachten waarschijnlijk af. Zij gooien nog een stoel naar hem en slaan vervolgens op de vlucht. Het slachtoffer blijkt geschrokken en lichtgewond achter. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wormerveer / Hoofddorp – Hoofddorper na achtervolging aangehouden

Een 35-jarige man uit Hoofddorp is zaterdag rond  03.00 uur aangehouden op de Hoofddorperd…