Home Noord-Holland Amsterdam Gezocht – Dodelijk schietincident De Clercqstraat

Gezocht – Dodelijk schietincident De Clercqstraat

Inmiddels staat vast dat Youssef El Kahtaoui echt alleen maar is doodgeschoten omdat hij toevallig als voorbijganger keek wat er aan de hand was. De politie en het OM hebben besloten om een beloning van 20.000 euro uit te loven voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de dader. Op één van de kogels die is afgevuurd is DNA gevonden. Naar dit DNA-spoor wordt onderzoek gedaan.   

Inmiddels staat vast dat Youssef El Kahtaoui echt alleen maar is doodgeschoten omdat hij toevallig als voorbijganger keek wat er aan de hand was. De politie en het OM hebben besloten om een beloning van 20.000 euro uit te loven voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de dader.

Op één van de kogels die is afgevuurd is DNA gevonden. Naar dit DNA-spoor wordt onderzoek gedaan.

  

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…