Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Overval restaurant Van Woustraat

Amsterdam – Gezocht – Overval restaurant Van Woustraat

Op zaterdag 25 november 2017 is een restaurant aan de Van Woustraat overvallen. De recherche heeft beelden van de overvaller.

Omstreeks 23.00 uur komt een man het restaurant binnen. Hij pakt een medewerker en bedreigt hem met een scherp voorwerp. Hij dwingt de man mee te lopen naar de kassa. Terwijl de overvaller de medewerker vasthoudt, wordt een andere medewerker gedwongen om de kassa leeg te halen. Daarna gaat de overvaller er vandoor.

Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie in de zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vrouw onder verdachte omstandigheden overleden

Een 36-jarige vrouw, woonachtig aan het Leusdenhof, is vanochtend onder verdachte omstandi…