Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Recherche onderzoekt mogelijke diefstal met geweld

Amsterdam – Recherche onderzoekt mogelijke diefstal met geweld

Woensdagmiddag is een 21-jarige Amsterdammer aangehouden als verdachte van een mogelijke poging diefstal met geweld.

Rond13.30 uur werden agenten in de omgeving van Elpermeer  aangesproken door mensen die verklaarden dat ze net belaagd waren door twee of drie gemaskerde mannen.  Dit was mogelijk  gebeurd op Amersbos. Een van deze mannen was overmeesterd. De agenten arresteerden direct de verdachte. Meerdere eenheden zochten in de omgeving naar meer verdachten echter werden deze niet meer aangetroffen. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De recherche heeft de zaak in onderzoek. De 21 jarige verdachte is in verzekering gesteld en zit nog vast.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoorn – Poging overval supermarkt Hoorn

De politie zoekt getuigen van een poging overval op een supermarkt in Hoorn. Daarbij is ee…