Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Drie verdachten van babbeltrucs aangehouden

Amsterdam – Drie verdachten van babbeltrucs aangehouden

De recherche van de politie in Amsterdam-West heeft drie verdachten aangehouden op verdenking van oplichting door middel van babbeltrucs. Twee mannen in de leeftijd van18 en 43 jaar en een 36-jarige vrouw uit Amsterdam kwamen voor in meerdere rechercheonderzoeken.

De laatste maanden was er sprake van een toename van oplichtingen door middel van babbeltrucs. De daders richtten zich in het algemeen op oudere slachtoffers. Zij namen bankpassen mee en namen daar geld mee op van de bankrekeningen. De recherche hoopt met de aanhoudingen van deze drie verdachten een groot aantal zaken te hebben opgelost.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Noord-Holland – Win een gratis smartphone!

U kent het vast wel, zo’n bericht dat u een mooie prijs kunt winnen. Eigenlijk te mooi om …