Home Noord-Holland Amsterdam Bussum / Amsterdam – Gezocht – Transacties met gestolen zakelijke bankpas

Bussum / Amsterdam – Gezocht – Transacties met gestolen zakelijke bankpas

Als de Bussumse eigenaresse van drie Amsterdamse kinderdagverblijven op vakantie is, belt de fraude-afdeling van haar bank haar op. Er zijn verdachte transacties met haar kennelijk gestolen bankpas gesignaleerd. In totaal is er voor ruim tienduizend euro verdwenen via de bankpas van het bedrijf van de vrouw. De bankrekening is daarna onmiddellijk geblokkeerd.

RTV NH tv-programma Bureau NH besteedde op 1 november 2017 aandacht aan deze zaak. Na de gelukte transacties proberen mannen op 22 en 23 juni met de bankpas geld op te nemen bij een tankstation en een bank in Amsterdam. Dat mislukt omdat de pas dan inderdaad al geblokkeerd is. Er zijn bewakingsbeelden van deze pogingen.

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…