Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Derde meisje (15jr) als verdachte steekincident aangehouden

Amsterdam – Derde meisje (15jr) als verdachte steekincident aangehouden

De recherche heeft vandaag een derde meisje van 15 jaar aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij het steekincident van maandag 24 juli aan de Postjesweg. Zij zit vast en zit in “volledige beperking”.

De twee minderjarige meisjes (15 jr) die maandag 24 juli jl. zijn aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident, zijn eveneens in verzekering en in “volledige beperkingen” gesteld. Dat betekent dat zij alleen met hun advocaat mogen praten.

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

14 jaar cel voor medeplegen moord bij flat Kikkenstein in Amsterdam

Een 25-jarige Amsterdammer moet 14 jaar de gevangenis in voor het medeplegen van moord op …