Home Noord-Holland Amsterdam Gezocht: voortvluchtige Luciano Dijkman

Gezocht: voortvluchtige Luciano Dijkman

Op dinsdagavond 6 juni, rond 19:30 uur heeft de 19-jarige Luciano Dijkman zich tijdens begeleid verlof onttrokken in Breda. Het vermoeden bestaat inmiddels dat Dijkman zich in of rondom Amsterdam ophoudt. Dijkman is veroordeeld tot plaatsing in een jeugdinrichting in verband met een gewapende overval gepleegd met een mededader. Dijkman staat bekend als onberekenbaar, vluchtgevaarlijk en is vermoedelijk in het bezit van een vuurwapen. Bij zijn laatste onttrekking in 2016 is er door collega’s op hem geschoten ter aanhouding. Dijkman werd daarbij geraakt, maar wist desondanks te ontvluchten.

Indien u Luciano Dijkman ziet, onderneem dan zelf geen actie, maar neem direct contact op met 112.

Luciano Dijkman heeft het volgende signalement: 

Huidskleur: blank
Lengte: 1.80 meter
Postuur: breed / krachtig / gespierd

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Aalsmeer – Amsterdam – Handgranaat Aalsmeer afkomstig uit Amsterdam

De politie heeft naar aanleiding van een melding van een handgranaat in de Duikerstraat in…