Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Bekeuringen bij brom- en snorfietscontroles

Amsterdam – Bekeuringen bij brom- en snorfietscontroles

Op twee verschillende locaties in Amsterdam zijn maandag 12 juni rollerbank- en verkeerscontroles gehouden. Dat gebeurde op de hoek van de Marnixstraat met de Rozengracht en de Wibautstraat. Agenten schreven in totaal 26 bekeuringen uit.

Tijdens de controle op de hoek Marnixstraat – Rozengracht zijn 30 brom- en/of snorfietsen gecontroleerd. Hierbij zijn 11 boetes uitgeschreven, omdat de constructiesnelheid bleek te zijn aangepast. Daarnaast zijn ook twee fietsers bekeurd voor het rijden door een rood verkeerslicht, twee boetes voor het negeren van een inrijverbod en een bekeuring voor een remlicht dat niet juist werkte. 

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting
Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Haarlem – Aangehouden met valse bankbiljetten

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 55-jarig Haarlemmer aangehouden di…