Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Poging inbraak Sarphatikade

Amsterdam – Gezocht – Poging inbraak Sarphatikade

De politie is op zoek naar vier mannen die betrokken zijn bij een poging woningbraak.

Op 25 december 2016, eerste kerstdag, komen de vier mannen rond 19.00 uur aan bij de woning aan de Sarphatikade. Eén van de mannen klimt over een hek bij de tuin, de andere drie blijven op de uitkijk staan. De man die de tuin ingeklommen is, blijkt een handige klimmer te zijn, want hij klautert via de regenpijp omhoog naar de tweede verdieping. Hij probeert minutenlang een raam te forceren, maar dat wil niet echt vlotten. Als het alarm afgaat klimt hij snel naar beneden en gaat hij er met de drie andere mannen vandoor. De woning is voorzien van meerdere camera’s, dus de mannen staan op beeld.

Herkent u de mannen op de beelden of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Insluiper met ‘hoge nood’

Een bizarre gewaarwording voor een bewoner van de stationsweg in Alkmaar. Een onbekend per…