Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Brutale diefstal laptops uit universiteitsgebouw

Amsterdam – Gezocht – Brutale diefstal laptops uit universiteitsgebouw

De politie is op zoek naar twee mannen die op zeer brutale wijze laptops hebben gestolen vanuit een universiteit.

Op camerabeelden is te zien dat de twee mannen op 29 maart rustig een ruimte binnen komen lopen waar allerlei studenten zitten te werken. De mannen gaan achter twee onbeheerde laptops zitten, stoppen ze in hun rugtassen en lopen rustig weg.

Herkent u de mannen op de beelden, weet u meer over de vluchtroute of hebt u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Getuigenoproep verkeersongeval

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat op vrijdag 11 augustus pla…