Bijlage

 • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
  De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...Lees meer...

Advertentie

120x600 banner

Bijlage

 • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
  De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...Lees meer...
Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

 • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
  De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...lees meer...


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Start nu voor €0,0 en receptenboekje gratis bij WW (160x600)

Bijlage

 • Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online
  De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt. Bovendien wordt het gat groter, omdat de voorkeur onder Nederlanders voor online winkelen langzamer groeit dan in andere West-Europese landen. Dat blijkt uit het onderzoek ‘Total Retail...Lees meer...
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Wederom waarschuwing voor inbraakgolf

De politie geeft opnieuw een waarschuwing voor een eventuele inbraakgolf in Nederland. Eveneens als de vorige zomerperiode wordt er gesproken over een mogelijke golf van inbraken. In een aantal grote steden zijn er bestelbussen gesignaleerd die foto’s nemen van de voor en achterzijde van woningen, fabrieken en panden.

Via het sociale media en dagbladen wordt het advies gegeven extra alert te zijn en deuren en ramen te sluiten wanneer de mensen hen huis verlaten. Het lijkt te gaan om een ware inbrekersgilde van grote omvang. Omdat de zomerse periode in aantocht is waarschuwt de politie om niet via de sociale media kenbaar te maken dat u op vakantie gaat, of bent.

De inbraken tijdens de zomerse periode blijven een terugkomende probleem omdat men het vaak via het sociale media kenbaar maakt aan de buitenwereld, maar ook zijn een volle brievenbus en een openstaande raam het meest voorkomende signalen voor inbrekers.

Geen reacties meer mogelijk.

Brompot

 • Rio
  Ik kan me de top 40 deun nog herinneren: 'Rio de Janeiro' van de dames Maywood uit 1981. Een verschrikkelijk lied van een even verschrikkelijk duo. Gelukkig kwamen ze er zelf op tijd achter en zijn al ruziend uit elkaar gevallen zodat we er anno 2016 weinig last meer van...Lees meer...